Rezumatul săptămânii 30 mai-1 iunie

Rezumatul săptămânii 30 mai-1 iunie

Săptămâna trecută a fost dedicată evenimentelor şi copilăriei. Ne-am bucurat cât am putut de ziua de 1 iunie şi v-am invitat şi pe voi să faceţi parte din poveştile noastre. Lucru care nu va fi foarte dificil, dacă veţi veni alături de noi la munte, la Poveştile din LumeaMare în deplasare din 15-17 iulie sau dacă veţi participa duminica aceasta, în Bucureşti, la Poveşti din LumeaMare ediţia 15 – Egipt. Vă aşteptăm în continuare la înscrieri!

Pentru că a fost ziua copilului am zâmbit mai mult. Am început cu impresii inedite din Amsterdam, în articolul I amstedram, apoi am devenit mici negustori… la 7 ani. Ne-am întrebat cum s-a făcut de am ajuns oameni mari şi am tras concluzia că tot e mai bine să fim copii!

Şi pentru că am început cu evenimente am încheiat cu evenimente, primind cu drag o relatare de la un cititor, de la Roland Garros: La Défense Lincoln.

Pentru a ajunge la destinaţiile noastre se întâmplă uneori să conducem destul de mult, aşa că încheiem cu o întrebare şi totodată o recomandare: Crezi că ştii să conduci?

PS: Dacă sunteţi din Cluj sau în trecere pe acolo, nu uitaţi de expoziţia umanitară a lui Adi Hădean, de la care avem un preview aici. Chiar şi acest rezumat este ilustrat de o fotografie de la Adi, mulţumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.