Cât costă 10 zile la Roma

Cât costă 10 zile la Roma

Aţi observat că am împărtăşit cu voi costurile fiecărei zile la Roma. M-am gândit totuşi că ar fi util să le centralizez, ca să vă puteţi face o idee mai clară. Bineînţeles că nimic nu este bătut în cuie, că puteţi plăti mai mult sau mai puţin pe cazare, că depinde de felul fiecăruia de a mânca, că veţi alege mai multe sau mai puţine muzee şi aşa mai departe.

Toate cele de mai jos sunt pentru 2 persoane. Pe scurt, noi nu ne-am răsfăţat dar nici nu am răbdat. Nu am inclus costurile pentru micile cadouri care au ajuns acasă, asta chiar depinde de fiecare…

Puteţi să vă orientaţi şi asupra traseului, citind pe unde am umblat noi: 9 trasee în Roma sau, când aveţi chef de poveşti detaliate, tot jurnalul 10 zile la Roma.

BUGET

Bilete avion low cost, cu multă baftă: 100 Euro

Cazare B&B – e de căutat şi rezervat din timp: 414 Euro

Roma Pass (valabil 3 zile) – recomandăm: 50 Euro

Alte bilete (transport) după ce au expirat cele 3 zile: 35 Euro

Intrări la diverse muzee care nu au intrat în zilele Roma Pass: 96 Euro

Mâncare sau tot ce a intrat pe gură, solid sau lichid :-): 472 Euro

Cărţi pentru sufletul şi mintea noastră: 32 Euro

MARELE TOTAL: 1200 Euro pe cuplu SAU 600 Euro / persoană SAU 60 Euro / persoană / zi

Cum vi se pare? Voi cât aţi cheltuit, să zicem pe zi, la Roma?

 

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.