Arta în LumeaMare

Arta în LumeaMare

CE ARTICOLE DESPRE ARTIŞTI ŞI MUZEE GĂSEŞTI LA NOI

Când am început să scriem despre artiştii şi arta pe care o căutăm prin LumeaMare am ştiut că intrăm într-o nişă a nişei şi că acest gen de articole nu vor fi citite decât de cei care au aceleaşi preocupări ca noi. Mai puţini unici mai multe şanse de succes, mi-am spus atunci, auto-ironic. Dar nu m-am lăsat. Nici nu am fost prea insistentă, pentru că nu am vrut neapărat să vă plictisesc. Din cate am scris şi am adunat în aceşti doi ani, voi face din nou o selecţie pentru voi, cei care adoraţi muzeele din LumeaMare şi trăiţi momente de extaz în faţa operelor pictorilor, sculptorilor sau arhitecţilor preferaţi.

Austria:

Cehia şi Germania:

Egipt:

Italia

şi multe altele incluse în jurnalul 10 zile la Roma

Olanda:

Spania:

Romania:

şi mai sunt şi altele, chiar dacă nu au avut articole dedicate…

Mai recent am lansat şi secţiunea ARTIST ÎN LUMEAMARE în care am inlcus:

Şi nu uitaţi să urmăriţi serialul început de Ghiocel(a), cea care mi-a inspirat dorinţa de a cunoaşte frumosul din lume: ARTIST ÎN LUMEAMARE: PE URMELE LUI MONET

Ar trebui, la capitolul realizări umane, să vă fac şi o lista cu cetăţile, castelele sau catedralele despre care am scris. Ar fi prea mult însă pentru o singură compilaţie, aşa că o lăsăm pentru altă dată.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.