Declaraţia de fericire (8)

Declaraţia de fericire (8)

Ieri nu am mai scris o declaraţie de fericire separată pentru că am inclus-o cumva în rezumatul de luni. Astăzi însă ştiu sigur că ceea ce m-a făcut fericită ieri merită câteva propoziţii dedicate.

Aseară, în timp ce încercam să bag duşmanul în pat, am acceptat în disperare de cauză să facem schimb de poveşti inventate. Adică eu să inventez una, ea una. M-am cam panicat, habar nu aveam ce să scornesc. Dar nu a fost aşa de greu. Mai întâi am chemat la apel un şoricel mov care, odată ajuns la şcoală, este privit chiorâş de toată lumea. Vine acasă pus pe schimbare, găseşte el un vraci ce îi prepară o poţiune şi aşteaptă. De dimineaţă se teme să se uite în oglindă şi scoate timid o lăbuţă de sub păturica roz. E gri! Fericit o scoate şi pe cealaltă. E tot gri! În delir de fericire aruncă pătura de pe el şi ţopăie prin cameră, până când dă de oglinda în faţa căreia rămâne înlemnit. Tot restul corpului e verde!!! Povestea mai continuă dar nu vă mai plictisesc acum. Ba mai mult, pentru că LumeaMică e super încântată mă pune să mai fac una. Ei, pe cea cu lemurul îndrăgostit de fetiţa cu bucle aurii, ochi albaştri şi fustiţă scurtă chiar nu v-o spun. Deduceţi doar de ce are animalul ochii aşa bulbucaţi!

Mai e nevoie de mai mult decât de râsul sincer al unui copil şi felicitările acestuia, pentru a fi fericit?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.