Declaraţia de fericire (34)

Declaraţia de fericire (34)

Există oameni care se privesc în oglindă şi mor de plăcere. Nu fac parte dintre ei. Există oameni vor să se fotografieze pe oriunde merg prin lume, probabil că ţin mai mult să se vadă pe ei în faţă la Tour Eiffel decât să observe monumentul în sine. Nu fac parte nici din ăştia. Dar, cum nimeni nu e perfect, eu suspin de plăcere şi fericire când mă văd în fotografii de genul celei de mai jos (şi uite cum am împuşcat eu şi fotografia zilei şi declaraţia de fericire).

Pentru că îmi aduc aminte cum se simte, aproape că miros iarba şi primăvara, simt cum mă încălzeşte soarele şi căldura degajată de ţeava de eşapament. De parcă nu îmi era dor suficient, trebuia să îmi mai amintesc şi de toate astea ieri!

A voastră,

Narcisa Motorista 🙂

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.