Declaraţia de fericire (45) şi o invitaţie

Declaraţia de fericire (45) şi o invitaţie

Eu v-am mai povestit că dansul este o sursă importantă de fericire dar, de data aceasta, voi merge mai departe de atât şi vă voi spune că am fost foarte fericită când am văzut cum dansa şi cum zâmbea toată lumea sâmbătă, la Poveşti din LumeaMare în paşi de tango. Din motive de număr impar de participanţi, am stat o vreme pe margine şi am privit. Vă rog să mă credeţi că orice aş fi făcut, inclusiv să dansez, nu m-ar fi făcut mai fericită decât să văd bucuria voastră! (Mâine vor apărea pe blog şi restul fotografiilor)

Şi acum să vă spun care e treaba cu invitaţia.

Pentru că sursele mele de fericire se învârt şi ele în jurul unor subiecte sau persoane fixe din viaţa mea, m-aş bucura să vă încumetaţi şi să îmi trimiteţi şi voi, din când în când, un rând în care să îmi spuneţi ce v-a făcut fericit/ă. Detalii mici, detalii mari, nu contează, important e să alegeţi un singur motiv pentru care, la un moment dat, aţi fost fericiţi. Cele mai frumoase şi inspiraţionale declaraţii vor fi publicate cu numele vostru şi link către blog, dacă aveţi. Hai să arătăm împreună, lumii mari, că există foarte multe motive să fim fericiţi, acum, aici.  

Aştept mesajele voastre pe noutati at lumeamare punct ro.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.