Cu Naşul prin Iordania

Cu Naşul prin Iordania

N-a fost aşa de greu pe cât m-am temut că va fi. Înainte de a pleca vineri spre Naşul TV, LumeaMică m-a încurajat cu un sfat de bun simţ, pe care nu ştiu de unde l-a scos, pentru că şcoală de specialitate sigur n-a făcut încă: “mami, nu te gândi că se uită mai mulţi la tine, imaginează-ţi că vorbeşti cu un singur om”. Ceea ce aşa a şi fost, am vorbit cu plăcere cu Costin Ştefan despre o ţară pe care amândoi am admirat-o şi de care ne-am ataşat. Desigur, am avut nişte momente în care m-am blocat, sau detalii pe care ţineam musai să le subliniez dar pe care nu am mai reuşit să le aduc în discuţie, desigur că nu poţi cuprinde Iordania în mai puţin de o oră.

Vestea bună sunt două, dacă îmi permiteţi gluma :-): prima e că nu m-am stresat aşa tare ca de obicei şi a doua că există astfel de emisiuni. Sper să reziste şi să fie din ce în ce mai bine, pentru plăcerea şi bucuria noastră, a celor pasionaţi de călătorii.

Mulţumesc Alex, Mădălina, LumeaMică, părinţilor mei şi prietenilor care m-au urmărit şi am simţit eu ca m-au susţinut, de foarte aproape sau de la distanţă!

Pentru cei care nu aţi prins transmisiunea în direct, vă doresc vizionare plăcută şi aştept criticile voastre, ca să învăţ şi eu ceva din această experienţă:

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.