Niciodată nu poţi să spui că ai văzut totul

Niciodată nu poţi să spui că ai văzut totul

Mă iertaţi că încep un un astfel de truism, dar exact la asta m-am gândit atunci când am fost invitaţi la o descoperire, redescoperire sau cum vreţi voi să îi spuneţi a oraşului Piatra Neamţ şi a Judeţului cu acelaşi nume de familie :-). Alex Filip, unul dintre organizatorii evenimentului, pe care l-a luat Alina la întrebări aici, şi-a propus să facă în aşa fel încât să mă surprindă cu ceva în tot acest tur, iar eu ştiu cu siguranţă că va reuşi, altfel n-ar mai fi truism ceea ce am spus mai sus. Iar Toma Nicolau s-a dat peste cap ca lucrurile să fie bine puse la punct, lăsând loc şi bunăvoinţă şi pentru anumite bâlbâieli personale (ale mele, nu ale lui, ca să se înţeleagă!), de ultim moment.

Ca să pricepeţi şi mai bine ce spun, eu am crescut în Piatra Neamţ, am mai redescoperit ţinutul copilăriei odată cu Redescoperă România, ba mai mult de atât, am fost la Lecturi Urbane, tot acolo. Şi culmea e că am ratat cu brio întâlnirea de 20 de ani a colegilor mei din liceul Petru Rareş, care a avut loc foarte de curând. Dar iată că nu am “scăpat” şi tot voi ajunge la Piatra Neamţ, din nou…

Aşadar lume mare, am două anunţuri de făcut:

Primul e că astăzi a început Conferinţa de Marketing Online în Turism, la care îmi pare foarte rău că nu pot să ajung.

Al doilea e că sâmbătă şi duminică vom lua Neamţul la plimbare, sau el pe noi, vom vedea, pe un traseu care sună puţin cam aglomerat, după gustul meu slow, dar destul de incitant ca să nu-l refuz. Acesta este aşar infotripul #PRINEAMT:

 Mă bucur foarte mult pentru că există ambele iniţiative, mă bucur să văd că se implică în astfel de acţiuni atât sponsori cât şi Primăria şi Consiliul Judeţean, pe care, cu sincere aprecieri, îi găsiţi mai jos, în “momentul sponsorului”

priNeamț este un evenement susținut de Primăria Piatra Neamț, Consiliul Județean Neamț, Central Plaza Hotel, Petrom, Cosmote, Noroc și Autonom.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.