Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun, 2012

Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun, 2012

Ediţia 28 – 2012

Ştii deja din experienţele anterioare că ediţia de Poveşti din LumeaMare din apropierea sărbătorilor de iarnă trebuie să fie una deosebită, să ne amintim de călătorii dar să fim mai aproape de cei dragi, să ne simţim “ca acasă”. Este momentul în care invităm pe toţi participanţii să se implice, să ofere şi să primească un cadou, să ne povestească despre cea mai frumoasă amintire pe care o au din anul care a trecut.

Te invit aşadar, sâmbătă, 15 decembrie, la ora 13:00, la Ceainăria GreenTea.

Cu ce trebuie să te pregăteşti? Te rog să te gândeşti la o poveste scurtă şi frumoasă pe care s-o împărtăşeşti, dacă e o întâmplare hazlie e cu atât mai bine, să se audă cât mai des acel HO HO HO în sală! Adaugă în sacul tău şi un suvenir dintr-o călătorie – nu trebuie să fie ceva scump, o vedere, o piatră, o şapca, o carte, ce vrei tu! Nu vei şti cui vei oferi cadoul tau şi povestea ta, aşa cum nu vei şti nici de la cine vei primi.

Cu ce ne pregătim noi? Cu o cană cu vin fiert sau ceai cald (la alegere), cu turtă dulce, cu amintiri şi suveniruri din propriile călătorii, cu premii pentru tombolă de la S.E.R.V.E, Editura Herald sau de la Bogdan Hrib, autorul romanului Ultima Fotografie, dar şi cu multă multă recunoştinţă pentru că ne-ai fost alături încă un an.

Mai ţii minte că anul trecut am scris împreuna scrisori Moşului? Eu am înca biletul tău, daca ţi s-a împlinit dorinţa te aştept să îmi spui acum, cât de repede, pentru a-ţi pregăti un cadou special, aşa cum ţi-am promis. Dar dacă nu-i spui repede Moşului s-ar putea să nu se descurce…

Taxa de participare este de 30 de lei şi se achită la sosire. Pentru a-ţi păstra un loc sau mai multe te rog să trimiţi un e-mail la Madalina Nan: madalina_nan@yahoo.com. Locurile sunt limitate iar rezervarea ta e valabilă doar în momentul în care ai primit răspuns de confirmare. Te rog ca atunci când trimiţi e-mailul să scrii numele tău complet, precum şi numele invitatului sau invitaţilor tăi.

Să ne vedem cu bucurie şi bună dispoziţie, la Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.