Biblioteca virtuală de seară – 16

Biblioteca virtuală de seară – 16

Am revenit şi am reuşit sa aruncăm un ochi (doar unul deocamdată, că celălalt a privit înapoi, spre vacanţă) pe ce s-a mai scris, în blogosferă şi mai ales pe cele 22 de bloguri de travel.  Am ales câteva articole care ne-au sărit în ochi, bune de început de an.

A fost vremea listelor, îţi e clar. Travel Girls au scris una haioasă, cu 100 de lucruri pe care le-au învăţat din călătorii, Paula de la Viajoa una cu 49 de statusuri super amuzante de facebook, iar Ioana ne-a împărtăşit 50 de idei pentru un 2013 de pomină. M-am regăsit în multe dintre ele.

Anul se anunţă bine, cu cel puţin două seriale pe care o să le urmăresc. Primul este de la Anca, despre Egipt, iar al doilea e de la Liliana, unde am văzut deja primele impresii din Maroc. Te sfătuiesc să stai pe aproape, pentru că sigur vor urma poveşti frumoase.

Şi să nu uităm, la final, şi de ţărişoara noastră. Pe Hai la bord, găsim un loc foarte interesant, Băile Romane de la Geoagiu Băi, în articolul Le mulţumesc romanilor pentru că ne-au invadat cândva ţara.

Sper să îţi placă selecţia mea şi aştept să îmi spui ce am mai ratat frumos în perioada aceasta, ce ar fi trebuit să mai citesc şi n-am citit!

O săptămână uşoară, hai că a trecut deja o zi din ea!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.