Cum să treci la acţiune

Cum să treci la acţiune

Banner250x250_4Noi românii ne plângem că ţara merge prost, că nu are cine să o conducă. Dar nu facem mai nimic pentru a o conduce noi înşine mai bine. Noi bloggerii de travel ne plângem pentru că nu toate agenţiile înţeleg ce înseamnă online, social media  sau cum poate fi un blog de travel tratat ca un partener de afaceri. Dar câţi facem ceva concret şi practic pentru pentru a îmbunătăţi situaţia?

Vă povesteam, atât atunci când l-am intervievat pe Alex Filip, cât şi atunci când i-am analizat blogul sau când l-am prezentat la Poveşti din LumeaMare cu bloggerii de travel, că mă impresionează ambiţia şi puterea sa de acţiona, de a face să se întâmple lucruri.  “Dacă voi fi în continuare la fel de perseverent, voi reuşi mult mai bine în România decât în oricare altă ţară.” spune el. Şi iată că este perseverent, că face o serie de acţiuni care ajută în mod cert industria, că şi-a deschis propriul proiect şi că a anunţat deja un eveniment important: Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry.

Nu vreau să îţi povestesc despre ce e vorba la eveniment, vei găsi singur toate detaliile aici. Vreau doar să te conving să mergi, să înveţi, să inviţi şi tu pe cei care ar vrea să îţi fie alăuri, pe cei care ar putea să îţi fie parteneri. Cu toţii avem de învăţat şi orice astfel de experienţă este o cărămidă adăugată la o construcţie care nu ar trebui să cadă doar pe câţiva umeri de oameni întreprinzători. Putem măcar să sprijinim astfel de iniţiative, să le dăm mai departe, să le ajutăm să fie un succes.

 #SMMST este un eveniment organizat de Eventur in parteneriat cu Ramada Bucharest Parc, GoTravel, Travelport, Travelio, Infoturism si Infopensiuni.  

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.