Poveşti din Lumea Mare pe 2 roţi

Poveşti din Lumea Mare pe 2 roţi

Dragii noştri, a sosit vremea să ne scoatem puiul la lumină, sau mai bine zis, să prezentăm mai în amănunt proiectul nostru de suflet – Slowride.ro. V-am mai povestit din timp în timp pe unde învârtim roţile  când nu suntem pe-aici pe la butoane, dar e timpul să ne facem şi noi, precum domnişoarele de pe vremuri la baluri, ieşirea în înalta societate. Şi cum întotdeauna la întâlnirile noastre am încercat să aducem oameni care au poveşti şi mai frumoase decât ale noastre, ca să ne putem inspira în călătoriile viitoare, de data aceasta îi avem invitaţi pe Dl. Răzvan A. Voiculescu, fotograf  şi fondatorul Enisala Moto Adventure, şi pe Dl. Răzvan Baciu, video blogger si omul din spatele Trafictube.ro.

Ne vedem aşadar, sâmbătă, 23 Martie, la ora 13:00, la Espace Minoux, Bucureşti, Strada Spătarului nr 26. Atenţie, sunaţi la soneria albă mare din stânga!

Parteneri: Michelin RomâniaS.E.R.V.E, Espace Minoux

Pentru restul de detalii accesaţi aici.

Afis eveniment 31

Credit foto: Răzvan A. Voiculescu

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.