Idei de weekend: 26-28 aprilie 2013

Idei de weekend: 26-28 aprilie 2013

Sâmbătă, 27 aprilie, începând cu ora 14:00, îți dăm întâlnire la FINNISH COCKTAIL&CLUB la o nouă ediție de Povești din LumeaMare, de data aceasta despre Portugalia. Vino și tu alături de Roxana și Alex, de Cezar Dumitru (Imperator Travel), de Peter Schmidts și de Lucian Radu de la 1001 Adventures pentru a asculta povești despre Portugalia, pentru a degusta vin din Portugalia și pentru a afla ce surpriză culinară ne-a pregătit Alex. Tot sâmbătă, începând cu ora 12:00, Ina și Lorena îți dau întâlnire în Piața Constituției la parada Iubim 2 Roți, o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic.
Iar în perioada 25-28 aprilie, nu uita de Festivalul Internaţional de foarte scurt metraj „Tres Courts” care se desfășoară în mai multe orașe din România.

Alba

Bacău

  • Gala Star – festival-concurs de tip one-man-show (26‑29 aprilie).

Bistriţa Năsăud

Brașov

Bucureşti

Cluj

  • Agraria – cel mai mare târg agricol din Transilvania (25‑28 aprilie).
  • Maratonul Făgetului – competiţie de mountain bike (28 aprilie).
  • Moto Siguranță la Cluj – motocicliștii își pot testa capacitățile de a gestiona și anticipa situațiile periculoase din trafic și a reacționa în concordanță (27‑28 aprilie).

Covasna

Ilfov

Mureș

Sibiu

Suceava

Timiș

  • BookLand – târg de carte (16‑28 aprilie).
  • Expo Flora – târg de flori (25‑28 aprilie).
  • Timishort – festivalul internaţional de scurtmetraj (25‑28 aprilie).

Lumea Mare îţi doreşte weekend plăcut!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.