Concert cu mult entuziasm și o voce pe măsură – Aylin Cadîr

Concert cu mult entuziasm și o voce pe măsură – Aylin Cadîr

Am avut așa o imagine în minte cu fata asta care, după ce că e frumoasă de pică, mai cântă și bine:
…peste niște ani, pe o scenă ceva mai mare, cu un public la fel de cald, nepierzându-și nici un dram din entuziasmul și plăcerea de a cânta. Cu ochii mari, câteva riduri delicat ascunse de luminile scăzute ale sălii, cu zâmbetul cât o zi de vară, dar cu vreo 20-30 de ani mai mult decât are acum. Așa mi-am imaginat-o pe Aylin că va ajunge după o carieră muzicală de succes, în care va fi pus mult suflet și talent.

Nu știu dacă am vreun talent de prezicătoare, dar mi-ar plăcea ca imaginea aceasta să se transforme în realitate peste niște ani, n-am avea decât de câștigat, cu toții. Eu am văzut-o parcă aievea, când tocmai încheia un acord sau o notă mai dulce.

Concertul a durat cam o oră, iar înainte și după am stat cu drag la povești cu prietenii, pentru că Aylin ne-a insuflat o energie foarte bună și multă căldură. A dialogat cu noi, am râs, a făcut un spectacol foarte fain, a cântat în patru  limbi diferite ba, am primit și cadouri! (Roxana pe motiv de plecări în țări străine n-a putut să stea până la sfârșit, așa că nu știe ce-a primit. Sic!)

Mult mai multe nu vă spun acum. Vă las cu un cântec și câteva poze, și-o vorbă bine intenționată: luați un prieten- doi cu voi și mergeți  să o vedeți la următoarea ei cântare, pe unde va fi fiind. Îmi risc o mână și-o bag în foc: garantez că o să vă umple de bună-dispoziție!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.