De ce să te abonezi

  1. Pentru că nu te deranjăm de mai mult de două ori pe săptămână decât în cazuri excepționale. Vei afla atunci care sunt noutățile de pe blog sau dacă avem ceva important de spus care să te ajute în organizarea călătoriilor tale și a timpului tău liber.
  2. În primele șapte săptămâni vei primi câte un mail în care îți vom oferi sfaturi pentru a deveni un călător mai bun, mai responsabil.
  3. Cel puțin o dată pe lună vei primi un mail cu Privilegiile LumeaMare – oferte sau premii de la partenerii noștri. Acestea pot fi invitații gratuite la evenimente, cadouri sau reduceri. Ofertele se vor transmite doar pe mail, doar către abonați. Cadourile se vor oferi după principiul primul venit, primul sosit, așa cum am procedat și până acum.

Dacă vrei să știi cum poate arăta un newsletter cu privilegii, vezi exemplul acesta:

După cum vezi, ai câteva motive pentru care să fii și să rămâi abonat. Însă nu este suficient să fii doar abonat. Important este să deschizi măcar o parte dintre mailurile primite de la noi. Baza de date va fi verificată lunar și, după un mail prealabil de avertizare, persoanele inactive vor fi șterse. Ne dorim să avem alături doar pe cei care sunt cu adevărat interesați atât de mesajele noastre, cât și de stilul nostru de a călători.

Ca și tine, ne dorim să lăsăm o lume mai bună în urma noastră…

Dacă ești pasionat de lectură și vrei să primești recomandări de la Roxana, o dată pe lună, intră și în:

 

Clubul Pasionaților de Cărți din LumeaMare.