Vacanță în familie (4)

Dacă vrei să vobești cu adevărat de poteci nebătute, trebuie să ajungi pe unde am mers noi ieri. Cu aproape zero semne de orientare, cu niciun macaj, doar noi, natura, cascadele și peștera. Nu înseamnă că suntem singurii care am fost să vizităm Peștera Cioclovina (peștera udă, nu cea uscată, momentan închisă). Sunt mai mulți cei care știu de ea și care se încumetă cu mașinile lor mici pe drumul forestier care duce până aproape de ea, așa cum sunt mulți care nu o găsesc, chiar dacă trec pe lângă ea. Nu există semne și poteca pe uscat merge printr-o fâneață, după ce sari un gard – cam greu de nimerit. Noi am preferat să parcăm mașina, să mergem puțin pe jos, apoi să pornim pe firul apei, direct spre peștera din care vine. Am trecut prin apă, am urcat pe lângă mici casade, a fost cel mai frumos moment din vacanță, până acum. Ai o poză mai jos și un video mai sus, în coperta articolului (sau aici), atât deocamdată. Mai multe detalii și fotografii după ce vom reveni acasă.

Vacanta-in-familie_DSC6481

Azi plecăm mai departe, spre Pădurea Craiului. Revenim cu aventuri de acolo.

Vacanță în familie e o serie de fotografii, câte una pe zi, postate la cald din vacanța noastră de vară, în perioada 18 iulie-3 august 2016.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.