Am cunoscut-o atunci când am fost prima dată în Oman. Mi-o aduc aminte alunecând printre delfinii pe care mi-i adusese în dar. Se juca printre ei, confundându-se cu strălucirile verzi ale apei și aruncând din când în când o privire spre mine, să se asigure că sunt încă acolo, sus pe barcă. M-am gândit atunci că și Poseidon are departamentul lui de PR și că sirenele nu lasă nimic la întâmplare, atunci când vin jurnaliști și bloggeri să viziteze țara. Timp de aproape doi an i-am auzit cântecul și am știut că mă voi întoarce. Trebuia să-mi completez cele 1001 de povești cu unele noi, din timpuri moderne.
Will see u tommrwo In air port In shaa allah will come
Am vorbit cu Ahmed în repetate rânduri. Nu ne-am înțeles foarte bine pe mesaje, engleza lui scrisă solicitându-mi imaginația mai mult decât cea vorbită. Am înțeles doar că s-ar putea să ne aștepte la aeroport, dacă așa va dori Allah. Nu știu ce părere are divinitatea, dar mie nu-mi vine să cred că întâ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.