11 ani cu LumeaMare

Dacă m-aș fi așezat și aș fi pus în scris toate gandurile și sentimentele ce mi-au umplut capul și sufletul astăzi, de la miezul nopții trecute până acum, ar fi ieșit cu siguranță un articol lung și haotic. Mai ales haotic. Am tot scris articole lungi pe blog, poate prea lungi pentru cititorul grăbit de pe internet, așa că, de data aceasta, voi aniversa ziua de naștere a Lumii Mari cu o constatare simplă și la obiect:

11 ani e foarte mult timp.

Și dacă te pregătești să mă contrazici, îți voi alătura două imagini cu Petra sau fosta Lume Mică. Una din 2009, alta din 2020. Atât am de spus.

La mulți ani, LumeaMare! Cititorilor le mulțumesc că au rămas alături, chiar dacă prioritățile noastre s-au schimbat, iar eu sper ca în cel mult doi ani să pot reveni pe aici cu ceva mai multă frecvență, atât în ceea ce privește călătoritul, cât și scrisul.

2 ani, față de 11, deja mi se par puțini.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.