Supă de ceapă

Ieri a fost frumos afară, un soare călduţ işi trimitea razele jucăuşe prin geamul de la bucătărie. Mă uit şi văd că pâinea e doar o amintire, aşa că în loc să mă îmbrac-sus-în maşină-magazin-pâine-coadă-sus-în maşină-acasă, m-am hotărât să înghesui nişte făină, lapte, apă, sare, drojdie, busuioc, usturoi în maşina de pâine (doar pentru frământat), să las aluatul la crescut şi să-l arunc în cuptor la 200°C pentru 15 minute, doar aşa să se rumenească.

Deci avem o pâine de casă, mai bine zis nişte chifle delicioase.

Ce să meargă cu cea de mai sus? Păi să zicem că am exagerat la un moment dat cu cantitatea de ceapă cumpărată. Aşa că am zis: de ce nu o supă de ceapă? La apel: ceapă roşie, ceapă albă şi usturoi.  

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.