LumeaMare pe hârtie, cu dedicație pentru părinții și copiii călători

Mă ocup de LumeaMare de peste opt ani și nu pot spune că am scris puțin. În total s-au strâns peste 1300 de articole, la care mai adaug cele publicate în National Geographic Traveler, primul meu contact cu hârtia, după ce am renunțat să mai scriu cu pixul. Obișnuiam să țin jurnale de călătorie de pe vremea când nici prin cap nu-mi trecea să le redactez în calculator. Poate că știi deja că blogul acesta a pornit de la ideea de a scrie o carte, am avut însă inspirația să stau, să mai aștept, să acumulez mai multe experiență și mai multe povești.

Călătoriile m-au schimbat, iar copilul a avut un rol extraordinar în educația mea. Cele mai bune lecții le-am învățat de la Petra, așa că ei îi dedic prima mea carte, carte care se va lansa în curând la Editura Tritonic:

Mami, tati, uite cămilele!

Mami, tati, uite cămilele!

Găsești mai multe detalii pe pagina specială pe care am creat-o, locul în care voi actualiza cu informații legate de lansare și locurile în care va fi disponibilă. Cel mai simplu e să te abonezi și să primești direct de la mine noutățile, împreună cu multe alte sfaturi pentru a deveni un călător mai bun.

Nu închei fără a transmite mulțumirile mele către toți cei care m-au susținut, m-au inspirat, au stat de vorbă cu mine, mi-au împărtășit experiențele lor și m-au încurajat în acest proiect. Se vor regăsi în paginile sau la finalul cărții și sper din suflet că nu am uitat pe nimeni.

Mulțumesc!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.