Ebook: Secretele Barcelonei

Ebook: Secretele Barcelonei

Acest Ebook a apărut din dorinţa de a lăsa emoţiile să se exprime şi degetele să curgă pe tastatură, fără barierele unui articol pentru blog. L-am scris cu sinceritate şi am cuprins în el doar experienţele personale pe care le-am trăit în cele nouă zile petrecute în Barcelona. Prea puţin pentru o carte? N-am crede, s-au scris cărţi şi despre o singură zi din viaţă. Prea puţin pentru noi? Da, cu siguranţă, vom reveni neapărat în Barcelona şi vom adăuga capitole noi la Secretele Barcelonei*, mai sunt încă atât de multe de descoperit!

 

Ebook-ul Secretele Barcelonei poate fi cumpărat cu doar 2,5 Euro. Nu este doar o plată, ci mai degrabă o donaţie, o sumă care se va redirecţiona în cursurile de spaniolă pe care Roxana și-ar dori să le continue sau într-o nouă vizită în Barcelona.

De ce vei cumpăra cartea?

– Pentru că este un ghid de autor, un jurnal de călătorie mult diferit în stil şi abordare faţă de un ghid clasic. Te vei simţi ca şi când ai călători alături de noi şi vei afla detalii pe care nu le vei găsi altfel prea uşor, într-o poveste pe care o vei citi cu plăcere.

– Pentru că vei citi descrieri şi impresii personale despre cele mai frumoase atracţii, cunoscute, dar şi  mai puţin cunoscute.

– Pentru că vei descoperi şi modalităţi de a evada din aglomeraţie, în parcuri verzi, grădini, cartiere sau curţi interioare surpriză.

– Pentru că te vom convinge să cauţi, ca şi noi, restaurantele de familie sau pieţele frecventate doar de localnici.

– Pentru că vei înţelege ceva mai mult din spiritul Cataloniei şi vei şti ce să mai citeşti dacă te atrage subiectul. 

– Pentru că am pregătit pentru tine şi câteva sfaturi utile şi trasee de plimbare, pentru a te ajuta în planificarea călătoriei.

Mai mult de atât:

– Vei primi automat variantele actualizate ale eBook-ului, fără să plăteşti nimic în plus, în momentul în care îl vom completa cu noi informaţii. 

Dacă te-am convins, mai trebuie doar să apeşi butonul de mai jos. Îţi mulţumim!

Cumpără cartea (download instant)
Cuprins Secretele Barcelonei

———————————————————————————————————————-

* Titlul acestei cărţi ne-a fost inspirat de o seară petrecută în Eixample, cartierul modernist al oraşului. Participam la o vizită nocturnă ghidată în Casa Milà, una dintre minunatele creaţii semnate de Gaudi, vizită intitulată Secret Pedrera. Nu am aflat multe noutăţi şi secrete în acea vizită, dar ne-am dat seama că, după doar nouă zile petrecute la Barcelona, am putea să împărtăşim ceea ce am învăţat despre oraş, ceea ce am experimentat, detaliile mai mult sau mai puţin cunoscute – tot ceea ce pe noi ne-a emoţionat sau ne-a impresionat. Dacă vei afla măcar un „secret” după ce vei parcurge aceste pagini, noi vom fi mai mult decât fericiţi. Nu avem pretenţia că am descoperit America, dar credem că putem împărtăşi din secretele şi bucuriile unei călătorii reuşite. De aceea, ceea ce ne dorim cel mai mult e să te inspirăm şi să te bucuri de acest oraş cel puţin la fel de mult cât ne-am bucurat noi.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care a călătorit cât de mult a putut împreună, practicând un turism responsabil. Roxana este pasionată de artă și desen, Alex de fotografie și gastronomie. Petra, pe care o vei regăsi mai mult copil între paginile acestui blog, a devenit între timp adult și a pornit pe propriile căi în viață.