Rezumatul săptămânii 3-9 mai

Rezumatul săptămânii 3-9 mai

Mai ştii scrisorile acelea cu „în timp ce tu citeşti acest…”? Ei bine, nu m-am sinucis dar nici nu sunt departe la cât de greu se mişcă modemul în locul în care mă aflu. Se pare că Maramureş nu e un loc îndrăgit de Vodafone, aşa că am îndoieli că vei reuşi să citeşti ceva până la urmă. Să încercăm totuşi să facem, ca de obicei, rezumatul săptămânii anterioare.

Am început săptămâna cu un interviu cu subsemnata Roxana, prima parte.  Nu ştiu ce se mai aude cu a doua parte, se pare că un anume hard a picat şi poate că am scăpat…

În acelaşi timp, tot subsemnata a luat drumul Maramureşului… şi de la primii kilometri şi-a dat seama că suferea de dor. Da, nu credeam să-mi fie dor de Edy. În plus, chiar lângă Sibiu, am descoperit Răşinari, un colţ liniştit de lume.

Bianca ne-a plimbat ceva mai departe, prin oraşele din sudul Franţei, în episodul 1 şi episodul 2.

Tot săptămâna trecută am ales câştigătorul concursului Colţul tău de România şi vă mulţumim din nou pentru sugestiile minunate!

Iar in week-end Alex a intrat în pâine şi a făcut supă de ceapă… ţin să spun că mi s-a făcut şi mai dor de casă!

Voi reveni cât de curând voi putea cu poveşti din Cluj şi din Maramureş, însă netul nu ţine cu mine şi e posibil să întâmpin ceva greutăţi.

Vă doresc o săptămână în care să primiţi răspunsurile pe care le aşteptaţi iar visele să înceapă să prindă contur!

PS: Îmi cer încă de acum scuze pentru că săptămâna aceasta şi posibil ca nici săptămâna viitoare să nu putem trimite newsletter.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.