Citeşte cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizezi acest remediu deoarece conţine informaţii importante pentru tine. Acest remediu poate fi dat şi altor persoane, chiar dacă au sau nu aceleaşi simptome cu tine, nu poate să facă rău nimănui. Păstrează acest prospect şi, dacă ai întrebări suplimentare sau dacă manifeşti orice fel de reacţii adverse, adresează-te autorului sau gazdelor de la Potcoava.

Ce este Potcoava Mountain Hideaway şi pentru ce se utilizează

Potcoava Mountain Hideaway se află în judeţul Dâmboviţa, la aproape 40 de kilometri distanţă de Târgovişte. Pensiunea este aşezată la aproximativ 3 kilometri depărtare de alte case, pe un deal, un loc în care liniştea nu este încă întreruptă decât de ecoul tunetelor, cântecul broaştelor şi lamentările vreunui măgăruş supărat de pe alt deal. Se prescrie cu succes tuturor bucureştenilor stresaţi şi nu numai, observându-se rezultate deosebite în tratamentul nervilor...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.