Plimbare la Cinque Torri Rifugio Scoiattoli (2255) sau Rifugio Cinque Torri (2137), Passo Falzarego (2117), Rifugio Lagazuoi (2752)
Nu m-am jucat niciodată, când eram copil, cu soldăței. Poate doar cu indieni și cowboy, dar cu soldăței nu. Nu-mi place nici azi să mă joc de-a amintitul războiului și nu mă încântă în mod special să-mi imaginez în ce condiții au putut să lupte oamenii împotriva oamenilor și, dincolo de orice, nu cred că o să înțeleg vreodată de ce. Cinque-Torri-02594 Când am ajuns la Cinque Torri mi-am dat seama că n-am nicio scăpare și că trebuie să conștientizez faptul că aici s-au dus lupte cumplite, între italieni și austrieci. Turnurile masive de piatră au trăit atât acele vremuri, cât și ziua însorită în care pantofarii se pl...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.