(P) Ce mai poți face cu un bilet de avion?

Ți-ai cumpărat în sfârșit biletul de avion către destinația la care visezi de mult timp. Acum îl ții bine, fie în format electronic, fie tipărit, așteptând ziua aceea minunată când vei pleca spre aeroport și vacanță. Poate că te gândești deja să mai folosești biletul într-un magazin duty free cât ai escală, să-ți cumperi un parfum sau ceva bun pentru prietenii pe care îi vei vizita. Am aflat însă de la magazinul online BestValue că mai poți face ceva cu biletul, până atunci.

În premieră, experiența duty free depășește granița aeroportului. Nu știu cât ești tu de pasionată sau pasionat de cumpărături, dar pe mine mă deranjează din ce în ce mai mult să-mi pierd timpul prin magazine. Prefer să fac orice, dacă am niște ore libere: să scriu, să citesc, să joc ceva cu cei dragi. Odată cu lansarea magazinului online BestValue.eu, îmi pot comanda orice vreau chiar din clipa în care mi-am cumparat biletul de avion. ȘI tu poți face la fel. Trebuie doar să aplici, să îți creezi un cont și să validezi biletul de avion, apoi comanda ajunge la tine în maximum trei zile lucrătoare, ambalată în #thelittleblackboxes. Simplu, elegant și eficient. În plus în perioada aceasta există și o campanie și ai șansa de a câștiga invitații duble la evenimente și concerte, vezi aici.

Trebuie să recunosc, magazinele duty free de prin aeroporturi arată și miros foarte bine. Chiar și pe mine mă mai tentează, uneori, să arunc un ochi prin ele. Dar nu-mi place să fac cumpărături pe fugă și nici să iau decizii influențate de foame, moment, ambalaj sau reclamă. Fericirea mea nu vine din numărul de parfumuri pe care să le înghesui într-un sertar, dar nici n-aș putea renunța de tot la ele. Așa că mai bine le miros când am ocazia, mă gândesc de două ori și, când am cu adevărat nevoie de unul nou, îl comand online. Iar acesta este doar un exemplu, sunt sigură că vei găsi și tu mai multe motive și produse, căutând direct pe site sau pe blogul magazinului.

Bilete de avion să fie și motive pentru a călători! Recompensele care vin odată cu asta pot fi de foarte multe feluri, de la cele care îți umplu sufletul, până la cele care devin surprize și cadouri pentru cei dragi.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.