Această recomandare face parte din colecția 7 de-acasă, un material LumeaMare care adună idei de călătorii responsabile prin România. Mai multe informații și un cuprins găsești pe:

7 de-acasă - ediția 1


Dacă am prezentat în acest număr destinația Țara Hațegului, m-am gândit că ar fi bine ca pensiunea pe care ți-o prezint să fie tot din zonă. Pensiunea Dacica e locul în care ne-am cazat în urma recomandărilor primite de la prieteni și nu numai. Am ales-o pentru că am citit că este o extensie a Fundației Dacica, o echipă de oameni pasionați de studiul și promovarea patrimoniul dacic. Iar când am aflat că e izolată, în natură, nu am mai stat nicio clipă pe gânduri. În funcție de sezon și de starea vremii, drumul până la Pensiunea Dacica poate fi o provocare, atât pentru turiști, cât și pentru proprietarii care s-au văzut uneori în situația de a nu mai avea acces la civilizație pentru scurt timp. Chiar dacă trebuie să încetinești...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.