Această recomandare face parte din colecția 7 de-acasă, un material LumeaMare care adună idei de călătorii responsabile prin România. Mai multe informații și un cuprins găsești pe:

7 de-acasă - ediția 1


Nu sunt și nu am pretins niciodată că aș fi o fire deosebit de sportivă. Dar îmi place să mă mișc, mă simt bine când fac ceva în aer liber și, chiar dacă mă deplasez de cele mai multe ori mai încet decât tot restul grupului, n-am de gând să renunț. Anul trecut am parcurs, împreună cu CarpatBike, cel mai frumos traseu încercat de mine până acum, pe bicicletă. Am pornit dimineața din Sighișoara și am ajuns seara în Cund, ruptă de oboseală și cu mintea plină de amintiri și peisaje frumoase. Dacă nu am uitat nici până acum, e clar că a meritat!

Nu trebuie să faci tot traseul într-o zi, așa cum am făcut eu. Pentru că eu l-am parcurs mai mult ca o ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.