7 de-acasă – Concurs de scris #ecoRomânia

Actualizare – concursul s-a încheiat, iar câștigătoarea este:

Andreea Drăghici!

Felicitări și sper să te bucuri de Delta Dunării cu aceeași emoție pe care am găsit-o în textul tău!


Aceast concurs face parte din colecția de recomandări 7 de-acasă, un material LumeaMare care adună idei de călătorii responsabile prin România. Mai multe informații și un cuprins găsești pe:

7 de-acasă – ediția 1


Așa cum am anunțat în recomandarea cu numărul 5 din 7 de-acasă, lansăm chiar acum un concurs pentru toți cei care călătoresc cu plăcere în România, iubesc natura și respectă, atât cât se poate, principiile ecoturismului. Iată mai jos ce trebuie să faci pentru a intra în competiție și a avea o șansă de a câștiga un sejur pentru un cuplu, 3 nopți și 4 zile în Delta Dunării, alături de Descoperă Delta Dunării.

Tema concursului

#ecoRomânia

Ce ai de făcut?

Asigură-te că citești cu atenție și urmezi toți pașii de mai jos:

  • Scrie un text despre o călătorie în România. Poate fi despre o oră, o zi sau o săptămână, poate fi despre o întâlnire pe care ai avut-o, cu un om sau cu un animal sălbatic, poate fi o aventură sau orice crezi tu că are a face cu tema. E de datoria ta să știi ce înseamnă ecoturism sau #ecoromânia, atât timp cât vrei să participi la acest concurs. În cel mai rău caz poți să cauți la noi pe blog și vei găsi exemple și ilustrări suficiente. Nu e nimic ieșit din comun și nu ne așteptăm doar la povești senzaționale. Arată-ne doar România prin condeiul și sufletul tău, arată-ne că îți pasă de ceea ce lași în urma ta.
  • Nu depăși 500 de cuvinte, nu copia de nicăieri și nu uita să scrii cu diacritice, aceste trei condiții sunt eliminatorii.
  • Asigură-te că ești abonat la newsletter. Doar abonații au acces integral la conținutul blogului și la concursurile LumeaMare.
  • Publică articolul undeva unde să-l putem citi și noi (pe blogul tău sau al unui prieten) și nu uita să adaugi, la final, următorul text: Acest articol participă la concursul 7 de-acasă organizat de LumeaMare în colaborare cu Descoperă Delta Dunării. Poți participa și cu un text scris înainte de lansarea acestui concurs, dar nu mai vechi de un an, cu condiția să adaugi textul menționat mai sus.
  • Dacă nu vrei să-l faci public, trimite-l într-un document Word pe adresa noutati at lumeamare . ro (șterge spațiile și înlocuiește at cu @)
  • Oricare variantă de participare alegi, anunță-ne printr-un comentariu la acest articol cum ai procedat, fie lăsând link către articolul publicat, fie anunțându-ne că ai trimis pe mail.
  • Articolul trebuie publicat / trimis până pe 7 aprilie, cel mai târziu ora 23:59.
  • Nu uita să revii și să verifici acest articol pe 10 aprilie, atunci când vom anunța câștigătorul. Dacă nu ne dai niciun semn și nu răspunzi la mailul prin care te vom anunța dacă ai câștigat, în cel mult o săptămână de la data anunțului, premiul se oferă următorului de pe listă.

Important!

Nu suntem responsabili de mailurile care nu ajung la timp sau sunt incomplete, din motive care nu ţin de noi sau de diferenţele de fus orar. Participarea trebuie să îndeplinească toate condițiile enumerate mai sus pentru a fi validă. Premiul nu poate fi transferat, reportat sau schimbat în contravaloarea lui în bani.

Inspirație și mult succes! Așteptăm să vedem cine compune cel mai frumos pe portativul cuvintelor:)

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.