Această recomandare face parte din colecția 7 de-acasă, un material LumeaMare care adună idei de călătorii responsabile prin România. Mai multe informații și un cuprins găsești pe:

7 de-acasă - ediția 1


Am descoperit Villa Abbatis Equestrian Center anul trecut, întâmplător, pe facebook. Un prieten din domeniul turismului ecvestru mi-a povestit apoi despre Roxana Hădărean, multiplă campioană națională la disciplina dresaj, în prezent manager al centrului ecvestru din Apoș. Am fost și am călărit alături de ea peste dealurile din Transilvania, de la Apoș până la Stejăriș, o experiență minunată. După care mi-am dorit să-l cunosc și pe Mihai Barbu, fondatorul proiectului, un om cu o poveste de viață mai mult decât interesantă, ca toți cei care trăiesc cu și pentru cai. Am avut șase ore ca să traversăm dealurile călare și încă ceva vreme să vizită...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.