Iunie în lumea mare: Roma, Paris sau Londra?

Facem din nou o incursiune prin lume, căutând evenimente sau sărbători interesante, la care ne-ar plăcea să participăm. Şi pentru că am cumpărat din greşeală de două ori ultimul număr din revista National Traveler, îl vom oferi cadou celui care va completa cu cea mai interesantă informaţie nouă legată de un eveniment din luna iunie, menţionat sau nu de noi în articol. Informaţia poate fi sub forma unui comentariu, poate fi un link interesant sau chiar o fotografie pe care aţi făcut-o dacă aţi participat la una dintre sărbătorile lunii iunie de oriunde din lume.

Iată ce am găsit noi până acum:

Cel mai important moment al lunii, sărbătorit în foarte multe ţări este Solstiţiul de primăvară (între 23 şi 24 iunie sau cu variaţiuni) . Dintre toate colţurile lumii, cred că mi-ar plăcea în mod special să prind această zi în ţările nordice,...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.