Poveşti din LumeaMare 9 – Redescoperă România

Poveşti din LumeaMare 9 – Redescoperă România

Mi-a plăcut proiectul Redescoperă România din prima clipă în care am auzit de el. Îmi amintesc că nu am ezitat nicio clipă în a mă alătura echipei chiar de la prima ediţie, în ciuda ameninţărilor cu potopul prin Moldova. Am ştiut că va fi ceva special şi aşa s-a şi dovedit a fi. Nu voi vorbi acum despre succesul unei campanii online sau despre premiile câştigate cu acest proiect. Dacă aş vorbi despre ceva ar fi despre oamenii pe care i-am cunoscut, despre ţara frumoasă pe care am redescoperit-o… Aşa că vă anunţ cu mare entuziasm că la cea de a noua ediţie se vor naşte patru poveşti despre România. Participanţii la proiectul iniţiat de Petrom ne vor împărtăşi impresiile lor de călătorie iar S.E.R.V.E ne va fi alături cu un pahar de vin românesc, a cărui calitate o veţi descoperi sau re-descoperi!

AVERTISMENT: aceasta ediţie se eliberează fără prescripţie, vă rugăm citiţi cu atenţie instrucţiunile. Nu cereţi sfatul nimănui şi nu veniţi dacă nu iubiţi România pentru că s-ar putea să vă trataţi de chestia asta! 😀

CÂND

Vineri, 19 noiembrie, de la 16:00 la 19:30

(16:00 este ora de începere, vă rugăm să încercaţi să ajungeţi cu 10-15 min mai devreme)

LOC

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

POVESTITORI:

Bobby Voicu – nu a vrut să îmi spună mare lucru despre el şi sincer nu cred că are nevoie de prezentare. M-a trimis să mă inspir în secţiunea Despre de pe blog, unde iată ce am aflat: „sunt mare, ocup spatiu mult, vorbesc mult si tare si cand rad ma puteti auzi pe o raza de 100m. Si rad destul de des.” Îmi permit să mai adaug ceva: vă va face şi pe voi să râdeţi, de asta sunt  sigură – iar în restul timpului ne va povesti puţin despre proiectul al cărui „tătic” a fost (nu am dovezi clare dar aşa mi-a venit să spun, dat fiind că el a avut grijă de toată turma de nebuni, inclusiv de mine şi renumita mea Loona).

Doru Panaitescu – nici de la el nu am primit o descriere aşa că m-am dus din nou la Despre… unde am găsit o grămadă de bla bla-uri despre publicitatea online şi nevoia de cursuri. Serios vorbind „he’s the man” dacă vreţi să pricepeţi mai bine cu ce se mănâncă onlainu’ dar nu asta căutam. Aşa că vă voi spune pe scurt că eu am cunoscut un om pasionat de natură şi aventură, care nu mai stă niciun week-end în Bucureşti, care ştie o grămadă de colţuri neştiute din România şi recunoaşte orice vietate care zboară de la orice distanţă. Aşa că de la Doru veţi auzi poveşti despre goana după păsări prin România!

(în imagine nu este un spărgător de bănci ci însuşi Doru pregătit de goana după zburătoare)

Update: în urma unei situaţii neprevăzute Doru ne-a anunţat că nu mai poate participa la eveniment. Ne va trimite însă, pentru vizionare, un set de fotografii deosebite din plimbările prin România.

Adrian Mihăltianu, zis şi Zvoner, este pasionat de istorie şi călătorii iar de când este pe cont propriu (după ce a părăsit lumea corporatistă) a străbătut ţara în lung şi în lat şi a scris despre asta pe, citez, „cel mai vizitat blog de turism din România”, Xplorio.ro. N-ar fi trebuit să public asta despre competiţia mea dar îl admir pe Adrian pentru tot ceea ce ştie aşa că o să pretind că nu s-a întâmplat. Sunt sigură că vă va uimi şi pe voi atunci când va povesti despre Dobrogea!

Gabriela Pieleanu este şi ea, cum altfel, pasionată de călătorii şi de maşini, scrie pe bloguldevacante.ro sau pe bmwblog.ro şi visează ca noi toţi să călătorească în jurul lumii. Îi dorim să reuşească dar până atunci aşteptăm cu interes de la ea poveşti din Transilvania şi peisajele ei de poveste!

Cred că nu s-a ocupat nimeni de Moldova, poate că aş fi putut să zic eu ceva, că îmi e dragă… dar nu pot, zău dacă am apucat să văd ceva prin viziera aia udă! 😉 Poate la o altă ediţie,  deocamdată 4 poveşti sunt suficiente!

ÎNSCRIERI

Numărul maxim de locuri disponibile este de 40 de persoane care se vor rezerva în ordinea înscrierii. Puteţi să vă anunţaţi prezenţa la acest eveniment printr-un comentariu la acest articol sau pe mail, la noutati (at) lumeamare (punct) ro. În momentul în care se vor ocupa vom anunţa mai jos, într-un comentariu, aşa că înainte de a vă înscrie urmăriţi ultimele comentarii.

Update: S-au ocupat toate locurile, va multumesc pentru interes!

INTRAREA

Intrarea la acest eveniment este gratuită, mulţumim Petrom.

PREMII

Toţi participanţii vor primi din partea Petrom câte un tricou Redescoperă România, mai puţin cei care avem deja o colecţie acasă 🙂

Vinul este oferit de S.E.R.V.E şi credem că vă va convinge că se pot face şi lucruri bune la noi în ţară

LA TOMBOLĂ

Participarea la tombolă se va face pe baza tichetului pe care il veţi primi la intrare, la înregistrare. Veţi putea câştiga unul dintre cele 6 sticle de vin Terra Romana pregătite de S.E.R.V.E sau unul dintre cele 10 cadouri surpriză de la  Petrom.

Vă aşteptăm cu drag şi deschidem înscrierile.


Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.