Biblioteca virtuală de seară – 1

Biblioteca virtuală de seară – 1

Astăzi a fost o zi în care am revenit la unele obiceiuri vechi (şi poate că bune), printre ele numărându-se şi redactarea unui rezumat săptămânal. În seria lucrurilor pe care nu le-am mai făcut de mult intră şi Biblioteca virtuală, adică acele articole scurte în care împărtăşeam cu voi ce am mai citit pe net şi bloguri. Relansez astfel o minibibliotecă de seară şi promit că, atunci când apuc şi am timp să fac asta, să vă mai spun ce am mai găsit interesant. Nu am mereu vreme să merg la „biblioteca virtuală”, dar măcar în zilele în care o fac…

Peste ce am dat astăzi? Să vedem:

– Cezar (Imperator) mi-a făcut dor de Jema el-Fnaa şi mi-am dorit să ajung din nou pe acolo. Citiţi articolul pentru că e fain!

– Că tot a fost vorba de Oscar-uri, am găsit un articol care ne îmbie să vedem locurile din filmele premiate: 6 Oscar winning locations

– Dacă aş ajunge la Oslo, m-aş bucura să văd şi Muzeul corăbiilor vikinge, despre care am citit pe PinTravel.

– Pe NYTimes am marcat un articol pe care vreau să îl citesc, e lung şi nu am apucat să îl parcurg pe tot dar cred că merită: Wines

Cam atât pentru seara aceasta. Mâine am o zi în care nu voi fi prea mult pe lângă calculator, aşa că dacă găsiţi ceva interesant nu uitaţi să îmi trimiteţi şi mie un link sau să îl împărtăşiţi cu noi, pe pagina pe facebook.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.