Biblioteca virtuală de seară – 1

Astăzi a fost o zi în care am revenit la unele obiceiuri vechi (şi poate că bune), printre ele numărându-se şi redactarea unui rezumat săptămânal. În seria lucrurilor pe care nu le-am mai făcut de mult intră şi Biblioteca virtuală, adică acele articole scurte în care împărtăşeam cu voi ce am mai citit pe net şi bloguri. Relansez astfel o minibibliotecă de seară şi promit că, atunci când apuc şi am timp să fac asta, să vă mai spun ce am mai găsit interesant. Nu am mereu vreme să merg la "biblioteca virtuală", dar măcar în zilele în care o fac...

Peste ce am dat astăzi? Să vedem:

- Cezar (Imperator) mi-a făcut dor de Jema el-Fnaa şi mi-am dorit să ajung din nou pe acolo. Citiţi articolul pentru că e fain!

- Că tot a fost vorba de Oscar-uri, am găsit un articol care ne îmbie să vedem locurile din f...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.