Câştigătorul concursului „cele mai puţin bătute destinaţii”

Câştigătorul concursului „cele mai puţin bătute destinaţii”

Concursul Lista cu cele mai puţin bătute destinaţii s-a încheiat şi, aşa cum am promis, am ales prin tragere la sorţi, cu ajutorul Random Line Picker.

Puteţi să vedeţi lista şi tragerea în filmarea de mai jos (am eliminat comentariile invalide ale celor care nu au făcut şi lista).

Iar câştigătorul este Dudian! Felicitari, te vom contacta pe mail pentru a stabili cum procedam ca sa primeşti minunata carte!

Mulţumim tuturor pentru participare şi pentru efortul colectiv de visare şi împărtăşire, ne-a făcut o plăcere deosebită să vedem listele voastre. Vă mai aşteptăm şi la alte concursuri!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.