O fotografie, un concurs de interpretare

O fotografie, un concurs de interpretare

E vorba de sfera aflată în Cortile della Pigna, o curte interioară din Muzeele Vatican. Despre ce înseamnă ea nu am găsit mare lucru, chiar dacă am căutat. Una dintre interpretări e că sfera din afară ar fi religia, mai mare decât pământul cuprins la interior. Alte variante, mai aproape de realitate, au legături cu societatea noastră imperfectă, sfera publică şi sfera noastră personală şamd.. Arnaldo Pomodoro, autorul acesteia, a creat mai multe astfel de sfere, plasate acum în 5 locuri din lume: New York, California, Washinton, Dublin şi bineînţeles Vatican.

Vă lansez o provocare. Uitaţi că e la Vatican şi cele scrise mai sus, priviţi doar formele, lăsaţi-vă liberă imaginaţia şi scrieţi propria voastră interpretare într-un comentariu. Alex a promis că va premia cel mai fain răspuns cu un print A3 (pe un supprt mai solid, carton) cu orice poză dintre cele publicate din Roma, la alegere.

Concursul este valabil până joia viitoare, 31 martie, la final de zi. Dacă nu ne vom putea hotarî la un singur comentariu poate vom trage la sorţi. Sau poate că vom alege mai mulţi câştigători. Să vă vedem de ce sunteţi în stare mai întâi! Va trebui doar să luaţi personal printul, mă tem că dacă îl trimitem prin poştă nu va ajunge întreg!

Abia aştept să vă citesc!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.