Retrospectivă Poveşti din LumeaMare

Vreau să spun de la început că scriu acest articol nu pentru a ne lăuda ci cu un altfel de interes: pentru a încerca să obţinem de la voi sfaturi şi idei. Care la rândul lor aş aprecia să nu fie de genul: "foarte bine, ţineţi-o tot aşa!" - ştim că v-a plăcut, am avut mereu un feedback pozitiv şi sunt convinsă că dacă ar fi fost naşpa nu v-am mai fi avut de oaspeţi, pe unii dintre voi chiar la aproape fiecare ediţie.

Eu am început însă să simt că ar trebui să mai schimbăm pe ici pe colo, să mai facem şi altfel, să reinventăm puţin poveştile astea. Voi ce părere aveţi? Cum aţi vedea o altfel de ediţie de poveşti? Ce aţi aduce nou în organizare, în abordarea temelor, în atmosferă? Pe cine aţi mai invita şi cum v-aţi imagina mai implicaţi în discuţie? Care ar fi frecvenţa pe care aţi prefera-o şi cand v-ar conveni mai mult: în timpul săptămânii, seara, sau în weekend, ca până acum?... Ce NU v-a plăcut până acum?

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.