Declaraţia de fericire (22)

Declaraţia de fericire (22)

Oau, nu îmi vine să cred ce număr are declaraţia asta de fericire! Nu sunt eu obsedată de numerologie dar uite că cifra asta chiar m-a urmărit toată viaţa, după care s-a înjumătăţit, coborând la un 11, ca acum să apară din nou! 🙂 In fine, să vă spun acum de ce am fost eu maxim de fericită ieri.

Pai ne-am întâlnit noi, trei motocicliste din LumeaMare (adică subsemnata, Ina şi Lorena) şi am pus lumea pe două roţi la cale. Şi am făcut planuri şi ne-au venit idei şi până la urmă cred că am găsit şi acea BIG IDEA. Eu aşa simt, pentru că entuziasmul mă urmăreşte încă. După ce ne-am despărţit, m-am plimbat puţin pe malul Dâmboviţei, prin ceaţă, nevăzând nimic în jur (nu-mi amintesc niciun detaliu) dar imaginându-mi foarte multe în minte, ştiind foarte clar că anul viitor va fi diferit, că vom face ceva special. Mai mult de atât nu vă pot spune deocamdată, toate la vremea lor, dacă gândurile noastre vor da roade…

Am senzaţia că atunci când îţi faci planuri ajungi să trăieşti o fericire specială, e etapa aceea dintre vis şi realizarea lui cu cea mai mare încărcătură emoţională, nu e aşa?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.