Idei de weekend: 24-26 mai 2013

Idei de weekend: 24-26 mai 2013

În perioada 10-29 mai, în mai multe orașe din țară, se desfășoară Turneul Stradivarius. În perioada 8-31 mai, în mai multe orașe din țară, are loc Festivalul Fotografiei Europene, eveniment dedicat prezentării artei fotografice europene în România.

Alba

Bihor

Brașov

Bucureşti

Cluj

Constanța

  • Salon Expozițional Beauty – produse, mobilier şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală, hair-style, make-up (24‑26 mai).

Iași

Ilfov

Mureș

Prahova

  • Zilele Ploieștiului – spectacole de teatru, târg de carte, concursuri, concerte (24‑26 mai).

Satu Mare

Sibiu

  • Natural Expo – eveniment ce promovează un stil de viaţă echilibrat (24‑26 mai).
  • Sărbătoarea  Bretaniei – spectacole, concerte, conferințe (17‑26 mai).
  • Semimaratonul Sibiu – concurs de alergare (25 mai).

Timiș

Lumea Mare îţi doreşte weekend plăcut!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.