Nessebar la inceput de vara

De 1 mai toata lumea munceste … la planuri de vacanta. Mai putin cei din domeniul turistic care, dupa o iarna de liniste (ma refer mai ales la statiunile de pe langa mare) se apuca pe bune de munca, pentru a intampina gastile vesele de turisti hotarati sa aduca mai devreme vara. Chiar daca zilele caniculare sunt inca departe, in calendarul ne-conventional 1 mai marcheaza debutul verii. Probabil ca multi dintre noi am fost macar o data in viata de 1 mai la mare. Si macar o parte dintre noi au facut macar o data o baie in mare de 1 mai. Asa ca da, la 1 mai vara poate sa inceapa!

Acum doi ani am fost in Varna, Bulgaria. Acum un an am ajuns pe insula Thassos. Anul acesta, pentru cele 3 zile a unui week-end ceva mai elastic (traiasca din nou ziua muncii) si a unui buget ceva mai putin elastic daca nu chiar intrat la apa, am optat din nou pentru Bulgaria. La recomandarea prietenilor si impreuna cu ei, am purces spre Nesseba...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.