Cheile Nerei, un Plitvice la noi acasa

La un moment dat am făcut o listă cu primele 10 locuri în care aş pleca chiar acum, dacă aş avea ocazia. Bineînţeles că numărul 10 a fost limitativ şi că a trebuit să mi-l impun ca să nu nominalizez cel puţin jumătate de glob. În orice caz, dacă mi-aş fi pemis un 11 în loc de 10, cu siguranţă că nu aş fi uitat să aleg şi Cheile Nerei.

Nu am fost niciodată acolo aşa că nu mă voi întinde prea mult la poveşti. Informaţii şi imagini se găsesc destule şi după ce le veţi vedea sunt convinsă că vă veţi deveni nerăbdători, ca şi mine, în aşteptarea primăverii şi a momentului în care să puteţi să vă bucuraţi pe deplin de acest loc.

Când am văzut prima dată imaginile m-am întrebat încet, ca să nu mă aud prea bine şi să nu mă fac de râs: avem şi noi un Plitcive şi nu ştiam?

Da, se pare că avem un Parc Naţional Cheile Nerei - Beuşni...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.