Concurs de Poveşti din Lumea Mare

Concurs de Poveşti din Lumea Mare

Am lansat LumeaMare din două motive foarte simple, aproape banale. Sunt pasionată de călătorii şi îmi place să spun povestea lor. Am ştiut că nu sunt singura de pe Planeta Internet care are aceasta motivaţie, dar nu m-am speriat ci mi-am spus: foarte bine, asta înseamnă că voi avea mulţi prieteni alături de care să împărtăşesc impresii – fie ei membri în echipa mea, fie ei competitori. Apoi m-am gândit că poate vor fi alţii mai buni ca mine, care vor scrie mai frumos, mai bine, mai interesant. Dar şi atunci mi-am spus: e şi mai bine, înseamnă că mă voi strădui mai mult şi că voi încerca să nu îmi dezamăgesc cititorii. Încerc de atunci să scriu impresii de călătorie aşa cum nu le veţi găsi într-un ghid turistic. Încerc să împărtăşesc experienţe (fie că sunt ale mele sau ale ceilorlalţi membri din echipă) care nu oglindesc doar obiectivele turistice şi frumuseţile văzute într-o excursie, ci sentimentele pe care acestea le trezesc în noi şi care sunt, precum fiinţa umană, unice.

Începem anul reamintindu-vă acest lucru şi invitându-vă la un Concurs de Poveşti din Lumea Mare. Este vorba de prima ediţie a unui eveniment real, într-un loc real din lume, mai exact în Bucureşti, la Ceainăria GreenTea.

Afis eveniment 2

CÂND ARE LOC

Prima ediţie: Sâmbătă, 16 ianuarie, ora 13:00

Următoarele ediţii: periodic, la date anunţate cu cel puţin două săptămâni înainte.

UNDE?

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

Harta aici

CINE ŞI CUM PARTICIPĂ?

Puteţi să vă anunţaţi prezenţa la acest eveniment alegând una dintre variantele următoare:

Scriitor – cititor:

Dacă aveţi o poveste frumoasă dintr-o călătorie (când spun poveste nu mă refer la ficţiune ci la amintirile reale ale unei experienţe pe care aţi trăit-o departe de casă) vă punem la dispoziţie 15-20 de minute pentru a o citi. Dacă nu vă place să scrieţi sau să citiţi nu e nici o problemă, puteţi să ne povestiţi pur si simplu. Nu vrem să fie o conferinţă stresantă ci un schimb relaxat de impresii.

Nu contează perioada în care a avut loc călătoria sau dacă povestea ei fost publicată pe alt blog. Articolele care au apărut deja pe lumeamare.ro nu pot participa, nici articole care din diverse motive nu pot fi publicate, ulterior evenimentului, pe lumeamare.ro

Vor fi acceptaţi maxim 4 participanţi, în ordinea înscrierii, prin comentarii la acest articol sau prin mail.

Concurenţii vor primi din partea casei un ceai aromat, cu puteri magice 🙂

Cea mai frumoasă poveste (care se va decide prin vot) va fi premiată de către GreenTea cu un voucher în valoare de 200 de RON, pe care îi veţi putea cheltui în ceainărie sau în magazinul acesteia.

Juriu

Dacă vă plac poveştile de călătorie dar nu vă simţiţi încă pregătiţi pentru „confruntare”, vă invităm să vă înscrieţi în juriu.

Juriul va fi alcătuit din maxim 25 de persoane şi se va confirma pe bază de rezervare. În cazul în care vor exista persoane care au făcut rezervare dar nu vor veni la timp, locul acestora va putea fi preluat de alţi participanţi, în functie de spaţiul disponibil.

Vă rugăm de aceea să nu întârziaţi.

Rezervările se fac prin comentarii sau pe mail.

Invitaţi speciali

Dacă aveţi un produs special destinat drumeţiilor, o carte de călătorii, un nou ghid pe care doriţi să îl prezentaţi, o experienţă deosebită pe care vă face plăcere să o împărtăşiţi în afara concursului, puteţi deasemenea să vă înscrieţi. Pentru a stabili condiţiile şi detaliile vă rog să mă contactaţi pe mail.

Surprize pentru toţi participanţii (click pentru detalii)
Okian.ro oferă 4 vouchere a câte 50 de RON, care vor fi câştigate prin tragere la sorţi.

flyer 2

CE NE DORIM?

Urmărim ca prin aceste întâlniri să dăm o şansă de afirmare celor care au plăcerea de a povesti sau a scrie despre călătorii, dar şi să creem un pretext pentru a fi alături de cei care se simt pur şi simplu bine la drum. Să ne imaginăm că am făcut un popas şi că stăm la poveşti, la gura şemineului, cu un ceai bun în faţă. Să ne întrebăm: tu de unde vii şi încotro pleci?

Să ne vedem cu bine, şi nu uitaţi: toate dumurile noastre duc, în 16 ianuarie, la GreenTea!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.