Poveşti din LumeaMare ediţia 12

Aproape că nu îmi vine să cred că am organizat atâtea ediţii de Poveşti şi că a trecut mai bine de un an (1 an şi o lună mai precis) de când ne-am întâlnit pentru prima dată la un concurs „live” de Poveşti din LumeaMare. În timp ideea concursului s-a modificat, însă e foarte posibil să o mai reluăm din când în când, cred că era amuzant pentru toată lumea să voteze cea mai reuşită poveste sau cel mai talentat povestitor!

Dar nu de data aceasta. Pentru că poveştile sunt prea diferite pentru a putea fi comparate. Pe 26 februarie vom vorbi despre Anglia şi Egipt, cu Ionuţ Rotaru şi Veronica Drăgoi. Ne vom întâlni tot la Ceainăria GreenTea şi vom avea şi de data aceasta susţinerea LAMONZA, BOOKS EXPRESS ŞI EPSON ROMÂNIA.

Aşa cum am promis şi am anunţat de la

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.