Concurs de poveşti din LumeaMare – ediţia II

Concurs de poveşti din LumeaMare – ediţia II

Aşa cum am promis încă de la Prima Ediţie a Concursului de Poveşti din Lumea Mare, care a fost foarte bine primită (gasiţi aici primele impresii) ne face plăcere să vă anunţăm că ne-am ţinut de cuvânt şi vă învităm la cea de-a doua ediţie.

CÂND ARE LOC

Sâmbătă, 20 februarie, ora 12:30

UNDE?

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

Participarea se face exclusiv prin rezervare iar locurile sunt limitate. Puteţi să anunţaţi modul în care veţi fi implicat în acest eveniment alegând una dintre variantele următoare:

SCRIITOR – CITITOR:

Pregătiţi o poveste frumoasă dintr-o călătorie (pe care aţi făcut-o personal) şi aveţi grijă ca aceasta să se încadreze în cel mult 15 minute. Nu contează perioada în care a avut loc sau dacă a mai fost publicată pe alt blog. Articolele care au apărut deja pe lumeamare.ro nu pot participa, nici articole care din diverse motive nu pot fi publicate, ulterior evenimentului, pe lumeamare.ro.

Înscrierile se fac prin comentarii la acest articol. Vor fi acceptaţi 2 povestitori, în ordinea în care şi-au anunţat participarea.

Validarea participanţilor se va face în urma trimiterii poveştii către organizator (poate fi şi un rezumat, important este să evităm o competiţie inegală sau abordarea aceluiaşi subiect). Respectarea timpului este obligatorie, la depăşirea acestuia vom fi nevoiţi să vă întrerupem pentru a acorda celorlalţi participanţi  timp de întrebări.

Concurenţii vor primi din partea casei un ceai aromat, cu puteri magice 🙂

Amandoi concurenţii vor fi premiaţi, după cum s-a decis în urma votului. Vedeţi în ce constau premiile în secţiunea acordată lor.

INVITAT SPECIAL

Dacă la ediţia trecută invitatul nostru Mihai Barbu, a participat doar în juriu, de data aceasta el ne va povesti puţin despre extraordinara sa excursie pe motor către Mongolia. Şi va răspunde întrebărilor voastre, aşa că pregătiţi-vă!

JURIU

Dacă vă plac poveştile de călătorie dar nu vă simţiţi încă pregătiţi pentru „confruntare”, vă invităm să vă înscrieţi în juriu.

Juriul va fi alcătuit din maxim 25 de persoane iar rezervările se pot face atât prin comentarii cât şi pe mail – roxana (dot) farca (at) lumeamare (dot) ro. Vă rugăm să menţionaţi dacă veniţi singuri sau însoţiti, numele şi numărul exact de persoane. În cazul în care vor exista persoane care au făcut rezervare dar nu vor veni la timp, locul acestora va putea fi preluat de alţi participanţi, în functie de spaţiul disponibil.

Vă rugăm de aceea să nu întârziaţi.

PARTICIPANŢI

Numărul total de rezervări nu va depăşi 50 de persoane. Ne dorim ca acest eveniment să rămână o întâlnire plăcută şi să ne simţim bine împreună. Dacă nu veţi reuşi să găsiţi locuri acum, vă invităm să vă înscrieţi la newsletter şi veţi fi primii care află când încep înscrierile pentru ediţia următoare. Vă mulţumim pentru înţelegere.

PREMII:

Mulţumim partenerilor noştri pentru găzduire şi generozitatea arătată! Vă prezentăm mai jos premiile oferite pentru a doua ediţie.

Cea mai frumoasă poveste primeşte:

De la magazinul GreenTea.ro

1 Set de ceai Zara
1 Infuzor metalic
2 cutii de ceai a 50g
2 ceaiuri la alegere

De la libraria Okian.ro

1 voucher în valoare de 50 de RON

A doua poveste primeşte:

De la magazinul GreenTea.ro

1 Cana cu infuzor ceramic
2 ceaiuri la alegere

De la libraria Okian.ro

1 voucher în valoare de 50 de RON

Tombolă

Ca şi la ediţia trecută vom organiza o tombolă pentru toţi participanţii. Avem pentru aceasta vouchere şi o carte de la librăria Okian.ro, cadouri de la magazinul GreenTea.ro şi cine ştie, poate că vor mai fi şi alte surprize.

Vă aşteptăm cu drag în 20 februarie la Ceainăria GreenTea şi vă invităm să ne transmiteţi ideile sau sugestiile voastre pentru această ediţie sau pentru următoarele. Suntem mereu gata pentru noi surprize!

Afis Povesti din LumeaMare II

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.