Călătorie în Cuibuşorul Zânelor

V-am obişnuit ca la final de săptămână să vă spun ce am mai citit pe net, în secţiunea specială Biblioteca virtuală. Virtual sau nu, vă voi povesti tot aici şi despre ceea ce mai aflu interesant, despre iniţiative şi proiecte legate de călătorii, ţări, oameni sau culturi.

Astăzi vă voi arăta un proiect foarte drăguţ pus la punct de grădiniţa Cuibuşorul Zânelor. Pentru că am copil sunt interesată de astfel de informaţii (şi nu este vorba de grădiniţa la care merge Petra, asta ca să nu fie dubii), dar şi dacă nu ar fi aşa tot mi-ar plăcea să aud astfel de idei drăguţe, menite să implice copilul în cunoaşterea lumii şi respectul faţă de cărţi. De aceea vă voi supune atenţiei următoarea p...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.