O zi în Cluj

Am ajuns la Cluj de multe ori pe grabă, neavând mai mult de o zi pentru plimbări. Însă de fiecare dată când am trecut pe aici, ceea ce a contat cu adevărat a fost calitatea oamenilor pe care i-am întâlnit, felul în care întâmplări aparent banale au adus schimbări mai mici sau mai mari în viaţa mea. În drumul meu spre Maramureş, am stat mai mult ca niciodată în Cluj. Însă cele de mai sus nu s-au schimbat. M-am întâlnit şi reîntîlnit cu oameni deosebiţi, am avut lungi conversaţii, vizitarea oraşului rămânând cumva pe ultimul loc. Totuşi cred că am început să îl cunosc, să strâng ceva impresii, aşa că te invit la o plimbare de o zi în Cluj. Presupun că şi tu vei fi de multe ori grăbit aşa că poţi alege toată ziua sau locurile care ţi-ar umple mai frumos timpul disponibil.

Turnul sau Bastionul Croitorilor, un loc în care s-ar putea să începi ziua, la o cafea. Aştept aici completări din pa...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.