Sound – Ten years after

Sound – Ten years after

Aseară am fost la un concert de suflet:  SOUND & Valentin Radu – Ten years after.

A fost un concert care mi-a readus în suflet bucuria de cânta, de a fi împreună cu oameni dragi, de a evada într-o lume a frumosului şi armoniei. Am stat în public, dar trebuie să recunosc că îmi doream să fiu dincolo, cu tot bagajul de emoţii şi cu dorinţa de a cânta. Curios când am ajuns acasă parcă eram un pic răguşit, nu ştiu cum, de ce, pentru ca am ascultat şi am făcut fotografii. Probabil că am fredonat câte ceva din repertoriul cântat de corul Sound condus de data aceasta de maestrul Valentin Radu.

Am ascultat The Phantom of the Opera, Memory şi multe alte piese cunoscuteThere’s No Business Like Show Business, 42nd Street, Puttin On The Ritz, It Don’t Mean a Thing If It Ain’t Got That Swing , Bridge Over Troubled Water, Blowin’ in the Wind,  Do Wah Diddy Diddy …….

Am scris acest articol aici, pe LumeaMare, pentru ca acum ceva ani SOUND a fost motivul pentru care avut ocazia să fac unele dintre cele mai frumoase călătorii prin lume. Împreună am cântat, am câştigat premii (de cele mai multe ori peste hotarele ţării), ne-am simţit bine.

Mă opresc aici deocamdată, vă las să vedeţi fotografiile.

Felicitari SOUND, felicitări Valentin Radu şi nu în ultimul rând Voicu Popescu.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.