Top 10 lucruri de făcut prima dată în India

Privind în urmă la călătoria pe care tocmai am încheiat-o, mi-am dat seama că am acumulat niscaiva noi experienţe de ţinut minte până hăt peste ani. Poate că şi de asta mă simt ca şi cum aş fi petrecut nu o săptămână, ci pe puţin o lună în India. Să purced dară la a va alcătui un top al celor mai haioase, fascinante sau impresionante momente pe care ar trebui să le savuraţi dacă veţi avea vreodată ocazia să plecaţi într-acolo. Never say never, s-ar putea să păţiţi ca mine şi să vă treziţi în India fără să fi apucat să vă dezmeticiţi prea bine şi să înţelegeţi cum de vi s-a întâmplat una ca asta tocmai vouă.

Ei bine nu, nu o să pun la socoteală primul vaccin împotriva febrei tifoide, primele pastile antimalarie ori primele tablete de dezinfectat apa, deşi nu ar fi rău să le luaţi în calcul dacă ştiţi că veţi hoinări de capul vostru prin cine ştie ce zone care prezintă astfel de riscuri. În schimb s-ar putea să vă plac...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ioana este filolog şi jurist, pasionată dintotdeauna de cărţi, călătorii şi limbi străine. Călătoreşte serios de acum vreo 5-6 ani, timp în care a văzut deja peste 130 de oraşe în 25 de ţări din Europa, America şi Asia. Îi place să ia pulsul locurilor vizitate participând la spectacole şi festivaluri specifice şi căutând oraşele mici care păstrează cel mai bine spiritul locului. Iubeşte pescuitul, teatrul, skiul şi înotul. Consideră că investiţiile ei cele mai de preţ sunt amintirile, iar călătoriilor le datorează unele dintre cele mai frumoase amintiri.