Un brăduţ călător pentru un copil

Anunţ: Brăduţul nostru a fost ales de către Dana Dulea şi am aflat că va pleca imediat în călătorie, aşa decorat cum e, ca să ţină loc de bradul de acasă. Mulţumim familiei Dulea şi vă dorim Sărbători frumoase şi vacanţă plăcută, oriunde veţi fi prin lume! (aşteptăm poze cu bradul nostru pe drum ;-) )

Noi povestim pe aici, zi de zi, despre locuri mai apropiate sau mai îndepărtate, despre experienţe din culturi diferite, despre istorie sau cultură, despre locuri de cazare sau diverse mijloace de transport către ele, despre dorinţa de a vedea cât mai mult din lumea mare.

Vă rog acum să conştientizaţi faptul că există nu un copil ci foarte mulţi copii care nu reuşesc să facă nici măcar drumul până la şcoală. Există copii care nu visează să ajungă pe plaja vreunei insule exotice ci doar să aibă o pereche d...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.