Un nou proiect: “E din oraşul meu!”

De când am lansat LumeaMare am observat mai atent un lucru: oamenii se mândresc cu cei care le sunt conlocuitori. Şi nu mă refer la persoana care împarte chiria cu tine ci la persoanele care locuiesc în oraşul tău, cei care te fac mândru că eşti de acolo, că ai crescut acolo, care îţi confirmă cumva originea ta deosebită. Chiar dacă nu îi cunoşti personal, simţi totuşi o plăcere atunci când spui că ai respirat acelaşi aer cu ei, că poate cine ştie, ai trecut vreodată pe stradă pe lângă el sau ea.

Aşa că în 2011 m-am gândit să experimentez un lucru: să găsesc oameni despre care merită să scriem pe acest blog, oameni din LumeaMare a României, persoane care au făcut sau fac ceva deosebit, care ne pot face mândri că îi cunoaştem. Nu vreau să fac discriminări dar aş prefera ca aceşti oameni să locuiască oriunde în ţară, nu în Bucureşti. Capitala este mereu în centrul atenţiei, eu vreau să caut în afara ei. Există valori, t...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.