Punem pariu că plecăm la Roma?

Puţin a fost, puţin a rămas. Vă spuneam deja din articolul Ce v-a plăcut mai mult la Roma? că avem de gând se ne aliniem drumurile în această minunată direcţie, să vedem şi noi ce înseamnă, pe viu, faptul că toate drumurile duc la Roma.

Duminică dimineaţă, pe 30 ianuarie în zori ne luăm zborul şi ne întoarcem pe 8 februarie, târziu în noapte. Să fie 10 zile suficiente? Probabil că nu, probabil că vor fi suficienţi oameni care ne vor invidia chiar şi pentru acestea.

Vestea bună e că am reuşit să ne facem un plan pe zile, care ne va ajuta cât de cât să nu ne pierdem între prea multele tentaţii. Vestea mai puţin bună e că îl gândisem în ritmul şi stilul copilului, care până la urmă nu ne mai poate însoţi. Consolarea este că vom fi şi noi ca porumbeii (fals, porumbeii de la noi din familie se simt cel mai bine când sunt în formaţie de 3). Din...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.