Răspunsul la pariu

Înainte de a pleca la Roma am lansat un pariu prin care vă invitam să ghiciţi ce nu ne va plăcea la Roma. De când m-am întors am tot aşteptat să se decanteze impresiile, să se mai dilueze entuziasmul... ca să pot să aflu şi eu ce nu mi-a plăcut. Si tot nu găsesc, aşa că voi încerca sa o iau în ordine, răspunzând celor care s-au aventurat să pună pariu cu noi:

Badger, nu am simţit că e iarnă, am avut soare şi călduţ, mai degrabă primăvară! Asta nu înseamnă că nu am mai merge acolo oricând!

Ina, peste prea mulţi români nu am dat şi dacă da, aşa cum am şi scris în Roma, o introducere, am încercat să înteleg pe toată lumea şi să judec mai puţin. Cred că am avut baftă şi nu ni s-a încrucişat drumul cu cel al unor specimene pe care nu poţi să nu le judeci!

Ioana, nu ne-a tras nimeni p...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.